Препорака за производ за жешка продажба – вежба за дупчење

Дупчалката за дупчење се нарекува дупчалка по дупка затоа што ги користи чеканот и дупчалката што се закопани во дното на дупката за да удри и да ја скрши карпата.Широко се користи во рудници за метал, хидроенергија, транспорт, градежни материјали, пристаништа и проекти за национална одбрана.Дупчалката за дупчење може да дупчи дупки во карпите над средно тешко (f ≥ 8).Платформата за дупчење е релативно евтина, особено погодна за мали и средни рудници со отворен коп

1. Изведба со висока цена.Загубата на ударната енергија на машината не се зголемува со издолжувањето на шипката за дупчење.Може да дупчи длабоки дупки со голем дијаметар на дупката, а бучавата на работното лице е значително намалена.

2. Квалитетот на дупчењето е висок.Брзината на дупчење на машината е голема, степенот на механизација е висок, а времето за помошна работа е помало, што ја подобрува брзината на работа на машината за дупчење и може да дупчи средно тврди или над карпи.

3. Намалете ја прашината.Машината може да биде опремена со суви или влажни колектори за прашина за дупчење карпи, што може ефикасно да го намали загадувањето од прашина на животната средина и да го заштити здравјето на операторите.

4. Централизирана контролна конзола.Машината може да биде опремена со различни типови на ударни дупчици за дупчење и може да дупчи дупки за минирање, дупки за пред расцепување, дупки за прицврстување на кабелот за прицврстување, дупки за фугирање, истражни дупки итн. со различни дијаметри, длабочини, агли и ориентации.Има широк опсег на апликации и висока ефикасност на дупчење.

5. Силна приспособливост на земја.Машината се напојува со дизел (електричен) и хидрауличен менувач за да се реализира одење, вртење, туркање (кревање) и прилагодување на аголот.Има способност за качување и силна приспособливост на нерамни патишта

За повеќе детали, ве молиме јавете се на +86-13973181473


Време на објавување: 28-11-2022 година